گیلنا- بر اساس گفتههای معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان مراحل ذخیرهسازی گوشت و مرغ منجمد در این استان آغاز تا به این لحظه دو هزار و ۱۵۰ تن مرغ منجمد ذخیرهسازی و تا شب به عید به چهار هزار و ۲۰۰ تن میرسد.
به گزارش گیلنا از رشت، هرساله و با نزدیک شدن به ایام عید نوروز دغدغه مردم در خصوص ذخیرهسازی گوشت و مرغ شب عید به اوج رسیده و به سبب همین امر مردم در ماههای منتهی به عید نوروز با حضور در مراکز فروش مرغ و گوشت به خرید این دو محصول مهم سبد کالا میپردازند.
همین امر بعضاً منجر به کمبود برخی از اجناس در شب و عید و در تبعه آن باعث افزایش قیمت میشود، لذا مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی از تمامی مردم درخواست دارند نگران تأمین مرغ و گوشت خود نبوده و در موعود مقرر به مراکز فروش مراجعه کنند.
در استان هم با توجه به نزدیک شدن به ایام عید تلاشهای مسؤولان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص ذخیرهسازی گوشت و مرغ آغاز و در همین راستا تاکنون اقدامات خوب مؤثر صورت گرفته است.
به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان مراحل ذخیرهسازی گوشت و مرغ منجمد در این استان آغاز تا به این لحظه دو هزار و ۱۵۰ تن مرغ منجمد ذخیرهسازی و تا شب به عید به چهار هزار و ۲۰۰ تن میرسد.
طبق اعلام مسؤولان سازمان جهاد کشاورزی، گیلان یکی از قطبهای تولید مرغ در کشور بوده و بنا بر گفته میر حجت علیاکبر نژاد روزانه ۴۶۰ تن مرغ در کشتارگاههای مرغ گیلان تولید که از این میزان ۲۰۰ تن مصرف داخلی استان بوده و مابقی به دیگر استانهای کشور صادر میشود.
یکی از دیگر برنامههای سازمان جهاد کشاورزی گیلان تأمین گوشت موردنیاز مردم در شب عید بوده و بر همین اساس ۵۰ تن گوشت قرمز هم برای شب عید در گیلان ذخیرهشده است.